Välkommen till Elis Jansson VVS

Välkommen till Elis Jansson VVS

Vi är din lokala rörfirma i Falun som hjälper privatpersoner, företag och BRF: er med alla typer av VVS-installationer i Dalarnas län.

Vi är ett småskaligt familjeföretag med rötter i Dalarna. Vår personalstyrka består av fyra generationer av rörmokare som alla brinner för sitt yrke.
 

Gedigen yrkeskunskap som märks på slutresultatet

Sedan 1950 har våra rörmokare i Falun gjort allt du kan tänka dig inom VVS. Grundstommen i vår verksamhet sedan start är gedigen yrkeskunskap, engagemang och en riktigt god kundkontakt. Vi arbetar kundnära och lämnar givetvis branschenliga garantier - för att du som kund ska känna dig trygg med att du får ett slutresultat av högsta kvalitet.
 

Upptäck vår VVS-butik

Vill du bolla tankar och idéer inför ditt VVS-projekt och köpa högkvalitativa varor? Då är du varmt välkommen till vår butik, där vår kollega Lars med 50 års erfarenhet inom VVS hjälper dig.
 
Är du intresserad av att anlita ett gäng engagerade VVS-montörer från Falun? Då är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag! Vi berättar gladeligen mer om oss och våra tjänster.


Tjänster på Rörmokare Falun

Ta hjälp av oss på Elis Jansson VVS

Vill du anlita vår rörfirma i Falun för ditt behov av VVS-tjänster? Fyll i formuläret nedan för att boka in ett kostnadsfritt hembesök. Vi ser fram emot att hitta rätt lösning för just dig! 

Ta hjälp av oss på Elis Jansson VVS

Boka hembesök