Så går en badrumsrenovering i Falun till med vår rörfirma som totalentreprenör

Att välja badrumsrenovering med totalentreprenad är en trygg och smidig helhetslösning för dig som kund. Här kan du läsa om fördelarna med totalentreprenad samt hur en badrumsrenovering går till med Elis Jansson VVS som totalentreprenör!

Planerar du att göra en badrumsrenovering? Då har du kommit rätt! Elis Jansson VVS är din lokala rörfirma i Falun med lång erfarenhet av badrumsrenoveringar. Här kan du läsa om vilka fördelar som finns med att välja totalentreprenad för din badrumsrenovering samt hur det går till när du anlitar oss för att utföra din badrumsrenovering med oss som totalentreprenör!

Fördelar med totalentreprenad 

Att välja totalentreprenad är en trygg och smidig lösning som innebär att du skriver kontrakt med ett enda företag som bär ansvaret för att alla delar i din badrumsrenovering utförs korrekt. Du slipper således spendera tid och energi på att hålla koll på flera olika parter som är inblandade i din badrumsrenovering – till skillnad från om du väljer delad entreprenad, där du ansvarar för projekteringen.
 

Så utför vi din badrumsrenovering som totalentreprenör

När du ger vår rörfirma i Falun förtroendet att utföra din badrumsrenovering, vårdar vi det med största omsorg. Vi finns med dig i hela processen från idéarbete till färdigställande och ser inte projektet som färdigställt förrän du som kund är 100 % nöjd med din badrumsrenovering.
 
Vår rörfirma i Falun samarbetar med noggrant utvalda certifierade samarbetspartners i form av snickare, plattsättare och elektriker. Vi fungerar som arbetsledare och ansvarar för allt från projektledning till inköp och slutbesiktning. Vi är måna om att hålla en kontinuerlig dialog som dig med kund och erbjuder alltid generösa garantier enligt gällande branschregler.
 

När du anlitar vår rörfirma i Falun får du alltid:

  • En trygg och smidig process från start till slutförande
  • Certifierade hantverkare med lång erfarenhet av badrumsrenoveringar
  • Ett professionellt slutresultat att förlita dig på långt in i framtiden
  • God service och en nära kunddialog
  • Trygga garantier enligt gällande branschregler
  • Ett konkurrenskraftigt pris som tål att jämföras

Nyttja ROT-avdraget när du anlitar vår rörfirma i Falun

När du i egenskap av privatperson anlitar vår rörfirma i Falun kan du reducera kostnaden för din badrumsrenovering rejält genom att använda dig av ROT-avdraget. ROT är en skattereduktion som gör att du får dra av hela 30 procent av arbetskostnaden för din badrumsrenovering. Du som kund ansöker inte själv om ROT-avdraget, utan vi drar av rätt del av totalkostnaden på fakturan till dig.

Är du intresserad av att anlita vår rörfirma i Falun för att utföra din badrumsrenovering? Tveka inte att kontakta oss redan idag, så berättar våra rörmokare i Falun mer om oss och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Vi är alltid redo att ta oss an nya projekt!

Ta hjälp av oss på Elis Jansson VVS

Vill du anlita vår rörfirma i Falun för ditt behov av VVS-tjänster? Fyll i formuläret nedan för att boka in ett kostnadsfritt hembesök. Vi ser fram emot att hitta rätt lösning för just dig!