Därför bör du anlita en certifierad rörmokare i Falun

Vet du varför det är viktigt att anlita en certifierad rörmokare för sitt VVS-projekt? Här förklarar vi vad det innebär att en rörmokare är certifierad och varför du alltid bör anlita en certifierad rörmokare. Vi ger dig även praktiska tips du kan använda dig av när du ska anlita en rörmokare i Falun!

Behöver du anlita en rörmokare i Falun? Då är det viktigt att du kollar upp att rörmokaren är certifierad för det arbete som ska utföras. Här kan du läsa om vad det innebär att en rörmokare är certifierad samt varför det har betydelse för dig som kund. Vi ger dig även en praktisk checklista du kan använda dig av när du ska anlita en rörmokare i Falun för att försäkra dig om att du anlitar en seriös aktör som kan sin sak!
 

Vad innebär det att en rörmokare i Falun är certifierad?

I många branscher finns det organisationer av olika slag som erbjuder företag att ansluta sig och få olika former av certifikat om de kan visa att de uppfyller de uppsatta krav som finns. Detta innebär i praktiken att en certifierad rörmokare i Falun har rätt kompetens inom sina arbetsområden samt att man arbetar efter de branschregler som finns.
 

4 skäl till att alltid anlita en certifierad rörmokare

  1. Du sållar bort oseriösa aktörer på marknaden. 
  2. Du säkerställer att ditt VVS-projekt utförs på ett fackmannamässigt sätt enligt branschregler.
  3. Du slipper strul med ditt försäkringsbolag om olyckan skulle vara framme. Skulle du till exempel upptäcka fuktskador kan din försäkring vara ogiltig om du utfört arbetet själv eller om du inte anlitat certifierade rörmokare.
  4. När du anlitar en certifierad rörmokare i Falun får du alltid en garanti på det utförda arbetet. En certifierad rörmokare är dessutom ansvarsförsäkrad utifall att något – mot förmodan – skulle gå snett under arbetets gång.

Anlita rörmokare i Falun – checklista

  • Be om att få se ett intyg på att rörmokaren är certifierad för den typ av arbete du anlitat företaget för.
  • Undersök om företaget innehar F-skattesedel. När ett företag är godkänt för F-skatt betyder det att det är de som ansvarar för att betala skatt. Att rörmokaren har F-skattesedel är dessutom en förutsättning för att du ska få göra ROT-avdrag.
  • Skriv alltid avtal! Be om ett skriftligt avtal med rörmokaren du anlitar, där allt från projektets omfattning till tidsplan, pris och eventuella garantier inkluderas.
  • Be om referenser från tidigare kunder som haft liknande behov och önskemål som dig.

Elis Jansson VVS – din certifierade rörmokare i Falun

Hos oss på Elis Jansson VVS arbetar enbart certifierade rörmokare med gedigen erfarenhet inom branschen. När du tar del av våra tjänster kan du räkna med att ditt projekt utförs enligt branschens alla regler till ett konkurrenskraftigt pris. Vi är givetvis godkända för F-skatt, och lämnar alltid branschenliga garantier på våra arbeten.

Vill du veta mer om hur våra rörmokare i Falun kan hjälpa just dig? Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om oss och våra tjänster!

Ta hjälp av oss på Elis Jansson VVS

Vill du anlita vår rörfirma i Falun för ditt behov av VVS-tjänster? Fyll i formuläret nedan för att boka in ett kostnadsfritt hembesök. Vi ser fram emot att hitta rätt lösning för just dig!