Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Är du i färd med att planera en badrumsrenovering i Falun eller närliggande områden? Då har du kommit rätt! Elis Jansson VVS är din lokala rörmokare i Falun med över 70 års erfarenhet av branschen. Hos oss arbetar en auktoriserad personalstyrka som med utgångspunkt i dina önskemål ser till att du får ditt drömbadrum färdigställt så snart som möjligt.
 

Totalentreprenad av din badrumsrenovering i Falun

Vi erbjuder en trygg och smidig helhetslösning i form av totalentreprenad för din badrumsrenovering i Falun. En totalentreprenad innebär att vi ansvarar för hela din badrumsrenovering från början till slut. Vi samarbetar med noggrant utvalda certifierade samarbetspartners inom yrkesgrupperna plattsättare, snickare och elektriker.
 

Låt dig inspireras i vår VVS-butik

Är du i behov av tips och råd inför din kommande badrumsrenovering? Då vill vi rekommendera dig att besöka oss i vår butik, där vår kollega Lars med 50 års erfarenhet inom rörmokeri står redo att svara på alla dina funderingar och frågor kring din badrumsrenovering i Falun!
 
Vill du anlita våra skickliga rörmokare i Falun för din badrumsrenovering? Då är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag för att höra mer om oss och hur vi kan hjälpa dig!


Fler tjänster vi utför

Ta hjälp av oss på Elis Jansson VVS

Vill du anlita vår rörfirma i Falun för ditt behov av VVS-tjänster? Fyll i formuläret nedan för att boka in ett kostnadsfritt hembesök. Vi ser fram emot att hitta rätt lösning för just dig!