Värmepumpar

Värmepumpar

Välkommen till din lokala VVS-montör i Falun! Vi finns till hands för privatpersoner, BRF: er och företag som behöver hjälp med reparation, service eller installation av en ny värmepump i Falun eller närliggande orter.
 

Vi ser till att du får en fungerande värmepump i Falun

Elis Jansson VVS etablerades år 1950 i Dalarnas län. Vi är ett familjeföretag med en auktoriserad personalstyrka bestående av fyra generationer av rörmokare i Falun. Vi besitter en gedigen kunskap inom VVS som gör att vi kan hjälpa dig med allt du kan tänka dig inom värmepumpar. Givetvis lämnar vi alltid branschenliga garantier på vårt arbete, och ser alltid till att du som privatperson får ta del av ROT-avdraget när du anlitar våra rörmokare i Falun.
 

Högkvalitativa värmepumpar från CTC

Vi är auktoriserade installatörer av värmepumpar från en av Europas ledande tillverkare av värmeprodukter, CTC, som tillhandahåller ett brett sortiment av miljövänliga och högkvalitativa vattenvärmepumpar, luft-vattenvärmepumpar, bergvärmepumpar och jordvärmepumpar.

Är du intresserad av att anlita våra skickliga VVS-montörer i Falun? Tveka inte att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig! 


Fler tjänster vi utför

Ta hjälp av oss på Elis Jansson VVS

Vill du anlita vår rörfirma i Falun för ditt behov av VVS-tjänster? Fyll i formuläret nedan för att boka in ett kostnadsfritt hembesök. Vi ser fram emot att hitta rätt lösning för just dig!